Kennis over de onderstroom (dat wat je niet kunt vatten, maar ‘weet’ dat het er is) en systemische ervaring kunnen professionals en organisaties helpen om met meer vertrouwen en ontspanning naar hun persoonlijke en zakelijke vraagstukken te kijken

Ik geef eigen workshops familie- en systeemopstellingen en organiseer ze ook samen met anderen. Op de agenda staan:

2 november 2019: Werk waar je blij van wordt
Ben jij op je werk anders dan thuis? Maakt je werk je ongelukkig? Zoek je naar werk dat beter bij je past? Heb je regelmatig aanvaringen met je collega’s of manager? Zou je wel eens iets heel anders willen doen, maar durf je de stap niet te zetten? Zou je een betere ondernemer willen zijn? Doe dan mee met de workshop in Den Haag op 2 november.

Wat levert het je op?
/ Je leert op een andere manier kijken naar hoe het nu met / je is op het gebied van werk en geld.
/ Je zult beter weten wat je hart nodig heeft en welke keuzes je kunt maken om je meer ontspannen te voelen.
/ Je hebt een leuke middag met verrassende inzichten.

Zaterdagmiddag 2 november van 13 tot 17 uur in Ruimte voor Helden in Den Haag.
Voor wie: laagdrempelige workshops voor mannen en vrouwen van 20 tot 100 jaar. In een groep van maximaal 14 personen doen we kleine inzichtgevende opstellingen en is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Opstellers: Nicole Smet en Peter Groenendaal

Koop nu je kaartje via Eventbrite!

Incompany?
We organiseren deze middagen met open inschrijving, maar we kunnen vergelijkbare workshops ook intern bij organisaties of met teams organiseren. Samen met behulp van opstellingen kijken naar hoe je met stress in het team om kunt gaan? Of hoe je zorgt voor een betere omzet als team? Neem contact met me op als je meer wilt weten.

Stel je vraag via e-mail: nicole@nicolesmet.nl