Ook in 2020 staan er weer nieuwe workshops systeem- of familieopstellingen op de agenda. Samen met mijn collega Peter Groenendaal van de Academie voor Opstellingen organiseer ik laagdrempelige workshops met open inschrijving. Data bekijken en een kaartje kopen kan via Eventbrite.

We geven workshops over de thema’s liefde, werk en geld. Wat is een relatie zonder liefde? Werk zonder liefde? Of hoe kun je ontspannen als het gaat om geld?We werken in kleine groepen en de middagen zijn over het algemeen heel leerzaam, verhelderend en inzichtgevend.

Tijdens de workshops gaan we praktisch aan het werk met vraagstukken die de deelnemers hebben. Iedereen doet altijd in elk geval een kleine opstelling.

Wat levert het je op?
– Je ontdekt snel en eenvoudig hoe je meer kunt ontspannen in liefde, werk en/of geld.
– Je zult ontdekken wat je nu nog tegenhoudt om te ontspannen en hoe je daarmee kunt omgaan.
– Je hebt een leuke middag met verrassende inzichten en leuke ontmoetingen.

Data eerste kwartaal 2020
Drie zaterdagmiddagen van 13 tot 17 uur:
11 januari 2020
29 februari 2020
4 april 2020

Doe je mee? We ontmoeten je graag in het centrum van Den Haag bij Ruimte voor Helden.

Voor een aantrekkelijke prijs – slechts € 47,00 voor een hele middag inclusief koffie, thee en (hartige) koekjes – ga je aan de slag onder leiding van systemisch coaches Nicole Smet en Peter Groenendaal.

Maximaal 14 deelnemers per keer. Ervaring met opstellingen mag, maar hoeft niet.

Stel je vragen via coaching@nicolesmet.nl.

Koop nu je kaartje via Eventbrite!

Incompany?
We kunnen vergelijkbare workshops ook intern bij organisaties of met teams organiseren. Samen met behulp van opstellingen kijken naar hoe je met stress in het team om kunt gaan? Of hoe je zorgt voor een betere omzet als team? Dan zijn het syteemopstellingen die meer betrekking hebben op de organisatie en de familie van de deelnemers voor even buiten beschouwing laat. Neem contact met me op als je meer wilt weten: nicole@nicolesmet.nl