flow in je organisatie mogelijk maken

Flow in organisaties, teams en samenwerkingen

In deze ongekende verandering van tijdperk met voortschrijdende technologisering, dwingende klimaat- en energie-vraagstukken, politieke en maatschappelijke polarisering is het onvermijdelijk dat organisaties zich afvragen welke plek ze innemen én waar ze naartoe willen ontwikkelen. Pas dan heeft betekenisvolle verandering een kans.

Hoe zou je de staat van jouw organisatie typeren? Heerst er wanhoop over de snel voortschrijdende veranderingen? Is het hard werken om het hoofd boven water te houden? Of ervaar je flow en doe je precies wat je moet doen zonder moeite?

 

 

energieke en  betrokken 
medewerkers

 

Hoeveel van je medewerkers zijn daadwerkelijk betrokken bij de missie van je bedrijf? Hoeveel mensen zetten zich elke dag met veel plezier in voor jullie klanten? Hoeveel energie krijgen je werknemers van de samenwerking in je bedrijf?

In een organisatie waar ruimte is voor de onderstroom en de onbewuste mechanieken van samenwerking, kunnen mensen zich ontspannen en met vernieuwende en creatieve ideeën komen.

Zullen we samen kijken hoe we de energie in jouw organisatie en bij jouw medewerkers terugkrijgen?
 

innovatie en transformatie van organisaties

 

Welke rol van betekenis speelt jouw organisatie nog voor haar klanten? Zijn jullie leidend in jullie veld? Speel je slim in op de laatste trends? Zijn alle doelen en activiteiten die je onderneemt echt in het belang van je klanten?

Organisaties die zich dit soort vragen durven stellen in een veranderend speelveld zijn aantrekkelijk voor klanten én voor medewerkers.

Ik denk graag kritisch en creatief met je mee.

  Loopt jouw organisatie steeds opnieuw vast?

  Terugkerende patronen die maar niet opgelost lijken te kunnen worden: een team dat binnen vijf jaar al zes keer een nieuwe manager kreeg. Een samenwerking waar mensen elkaar ondanks gemaakte afspraken niet vertrouwen. Een gezamenlijk geformuleerde missie die niet wordt nageleefd..

  Heb je je wel eens de vraag gesteld waar de terugkerende patronen en problemen een oplossing voor zijn?

  Ik bekijk dingen graag van een andere kant!

  Een OPSTELLINGENLAB IN JOUW ORGANISATIE

  Een organisatieopstellingen-laboratorium is een plek waar jouw medewerkers onder mijn leiding eens per maand organisatieopstellingen leren en gebruiken om op een vernieuwende manier vraagstukken en problemen van je organisatie te benaderen.

  Het kan gericht zijn op de wens voortdurend te innoveren, scenario’s te onderzoeken, beter samen te werken, de aanpak van ziekteverzuim, leiderschapsontwikkeling, etc.

  Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten.

   IK WIL PRATEN OVER FLOW IN MIJN ORGANISATIE!
   WAT LEUK! IK OOK!

   Laat je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk op. Je mag ook direct een poging wagen mij te bereiken: 06 55 86 15 98. 

   12 + 15 =