De 
ESSENTIE 
IN de chaos ontdekken

Een communicatie-professional die organisaties verbindt met de veranderende buitenwereld.

Al ruim twintig jaar kom ik bij zeer verschillende organisaties en leer ik hun klanten en medewerkers kennen. Als strategisch adviseur. Als onderzoeker. Als interviewer en als vertaler van de essentie in woord en beeld. Nooit eerder was de vraag waar het nou werkelijk over gaat zo belangrijk. En om het antwoord op die vraag te vinden is een analytische blik alleen niet langer genoeg.

Durven persoonlijk te worden. Voelen waar de flow in je organisatie zit en waar die verdwenen is. Er is weinig betekenisvoller en spannender dan dat.

Vrolijke ‘sense-maker’

 

Vanaf het moment dat ik kon praten, stelde ik al vragen. ‘Wat is dat?’ en ‘Waarom?’ waren mijn favorieten volgens mijn ouders. Met een open en verwonderende blik stapte ik overal op af.

Die gedrevenheid om te willen ontdekken, onderzoeken en ergens betekenis aan te willen geven, is altijd gebleven. ‘Waar gaat het eigenlijk over?’ is nu mijn lievelingsvraag. Ik zie dat niet als een zware vraag, maar benader het juist luchtig en vrolijk. Wat als jij je op die manier deze vraag zou stellen?

mijn drijfveren

Waar gaat het bij mij dan eigenlijk over?

Ik geloof erin dat mensen en organisaties (weer) echte verbinding aan moeten gaan, met zichzelf, met anderen en met hun waarden en hun doelen. Want vanuit de essentie komt de beweging voor verandering en voor vernieuwing vanzelf.

Voor mensen, organisaties én merken is het van belang vertrouwen te vinden en te geven. We kunnen deze ongekende verandering van tijdperk met vertrouwen tegemoet zien als we ons kleurrijk durven onderscheiden en tegelijkertijd een geloof in overvloed ontwikkelen.

    IK WIL JE GRAAG ONTMOETEN.

    WAT LEUK! IK JOU OOK.

    Ik houd ervan om chaos te ontwarren en weer beweging te brengen als iets of iemand is vastgelopen. Bel me op 06 55 86 15 98 of laat me weten hoe ik jou kan bereiken.

    2 + 10 =